F a m i l i e d a g

Op zondag 29 mei 2016 organiseert de “Vriendenkring Onze Ark” opnieuw een gezellige familiedag. 
Voor de fietstocht maken we gebruik van het prachtige fietsroutenetwerk van het Brugse Ommeland. Samen met het gezin of met vrienden kun je een aantal kilometers afhaspelen, onderweg wat pauzeren, genieten van de omgeving, …
Je kunt kiezen tussen twee fietsroutes van ongeveer 20 en 40 km. Iedereen kan zich op 29 mei inschrijven (1 euro per persoon) in “Onze Ark” (Sint-Michielslaan 35 te Sint-Michiels) en vertrekken naar keuze tussen 13.00 en 14.30 u. Wil je er wel voor zorgen dat je groep niet te groot is (max. 20 personen).
Na de fietstocht wordt iedereen terug verwacht in “Onze Ark”. Indien gewenst, kun je daar een dubbele croque-monsieur met groenten (7,50 euro) of een croque-monsieur uit het vuistje (3 euro) verkrijgen. 
Ook niet-fietsers worden niet vergeten op onze familiedag. Zij kunnen terecht in “Onze Ark” voor een gezellige babbel bij een drankje. Daar zijn voldoende mogelijkheden voor gezelschapsspelen zoals petanque, kaarten, rummikub, …
Natuurlijk kunnen ook de niet-fietsers genieten van een gezellig samenzijn met een croque-monsieur!
Voor de croque-monsieurs kun je inschrijven tot 23 mei 2016 bij Annemie Crutelle, Kraaienhof 62 te Sint-Michiels (tel. 050 38 19 73).

Willem Vermandere

Op zondag 27 november 2016 om 15.00 uur treedt “Willem Vermandere met zijn kinderen” op in de Sint-Godelievekerk  gelegen Sint-Michielslaan 35 te Sint-Michiels. Vroege beslissers kunnen reeds kaarten bekomen bij Daniël Sap, ‘t Kloosterhof 32 te Sint-Michiels (tel. 050-383410). Zij kosten 14 euro in voorverkoop (16 euro aan de deur).